Uspješna prijava!

Rezervacije

O nama

U najurbanijem dijelu Podgorice – Central Pointu, neposredno uz dva najveća šoping centra Delta City i City Mall, otvoren je Apart Compliment.

Apart Compliment predstavlja sve što je jednoj osobi potrebno za uživanje u luksuznom odmoru. Šoping i glavna dešavanja u gradu su vam na dohvat ruke, a jedan od naših devet potpuno opremljenih apartmana, pružiće vam osjećaj udobnosti i vrhunskog komfora bilo da u Podgorici boravite poslovno ili turistički. Luksuzni apartmani su specijalno uređeni da zadovolje ukus gostiju različitih profila. Enterijer apartmana je savremeno dizajniran i svaki ima svoj prepoznatljiv stil. Spavaće sobe su opuštajućih boja opremljene namještajem koji garantuje udoban smještaj i miran san, a prostorna kupatila i velika dnevna soba pružaju vam osjećaj gracioznosti boravka.

Novi koncept odmora u Podgorici vam nudi noćenja u ekskluzivnom ambijentu stanova sa potpunim ugođajem. Osjetite novi svijet gostoljubivosti prožet raskošjem neformalnog luksuza.

 

Nalazimo se u Central Point-u

Delta City 100m

1 min šetnje

Centar grada 3km

7 min vožnje

Niagara Falls 20km

24 min vožnje

Aerodrom Podgorica 12km

16 min vožnje

Budva 59km

60 min vožnje

Kolašin 71km

1sat 15min vožnje

O Podgorici

Netipičan, i u prvi mah ne tako upadljiv glavni grad Crne Gore ovaj status preuzeo je od Prijestonice Cetinja 1946. godine.

U XX vijeku poznatiji je bio kao Titograd. Idealno smješten u dolini Zete i na obalama Morače, omogućava brz i jednostavan pristup Jadranskoj obali, kao i najvišim planinskim vrhovima i nacionalnim parkovima – Skadarskom jezeru i Prokletijama.

Podgorica je poznata po gostoprimstvu, velikoj ponudi kafana i restorana, širokim bulevarima i dugim sunčanim danima. Njena arhitektura odražava uglavnom poslijeratni stil soc-realizma uz brojnu modernu novogradnju prilagođenu izazovima XXI vijeka. Ubrzani razvoj posljednjih godina privlači veliki broj ljudi, te se Podgorica odlikuje izuzetno mladim stanovništvom, a najbolje odražava šarenilo crnogorskih građana, koji su se ovdje nastanili iz svih krajeva zemlje.